Ο Αθλητικός σύλλογος TAE-KWON-DO “ΔΟΞΑ” ΠΑΤΡΩΝ ιδρύθηκε το 1985. Αναγνωρισμένος από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και από την Ελληνική Ομοσπονδία TAE-KWON-DO – Ε.Λ.Ο.Τ., στοχεύει στην καλλιέργεια, ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος για τη σωστή σωματική διάπλαση, την εξάσκηση του πνεύματος και την διάπλαση θετικών και ηθικών χαρακτήρων.

Η φιλοσοφία του συλλόγου αγγίζει το TAE-KWON-DO ως άθλημα και ως τέχνη που προσδίδει δύναμη , ευεξία και υγιή τρόπο ζωής. Έχοντας βαθιά γνώση και εφαρμόζοντας σωστά το T.K.D. ο ασκούμενος-αθλητής οπλίζεται με σιγουριά και αυτοπεποίθηση για το μέλλον.

Από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στα αθλητικά δρώμενα του T.K.D. . Συμμετέχει σε όλα τα επίσημα πρωταθλήματα της Ε.Λ.Ο.Τ., σε φιλικές διοργανώσεις, σε σεμινάρια, σε διεθνής αγώνες κτλ.

Στην προσπάθεια του να γνωστοποιήσει και να διαδώσει το άθλημα του T.K.D., διοργανώνει αγώνες επίδειξης με την συμμετοχή πολλών συλλόγων και αθλητών, τόσο από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό.

Ο Αθλητικός σύλλογος TAE-KWON-DO “ΔΟΞΑ” ΠΑΤΡΩΝ πρωταγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες και έχει αναδείξει δεκάδες πρωταθλητές στις κατηγορίες:

 

Παίδων – κορασίδων
Εφήβων – νεανίδων
Ανδρών – γυναικών