Βράβευση των αθλητών και αθλητριών του Α.Σ ΔΟΞΑ από την Ελληνική Ομοσπονδία.

No Tags | Uncategorized

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013 στο Δημοτικό Μέγαρο του Δήμου Αχαρνών Αττικής βραβεύθηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό οι αθλητές και αθλήτριες που ανέβηκαν στο βάθρο των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων και Πανελληνίων Κυπέλλων το 2012.

Σε μια γιορτή επιβράβευσης πρωτίστως των προσπαθειών και της αφοσίωσης τους και κατόπιν των διακρίσεών τους βραβεύθηκαν οι παρακάτω 10 αθλητές και αθλήτριες του Α.Σ. Δόξα που κατέκτησαν Χρυσό, Αργυρό και Χάλκινο Μετάλλιο στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του 2012.                      Συγκεκριμένα:

Αγγελοπούλου Αλεξάνδρα, Χρυσό Μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα συλλόγων 8-13 Ιανουαρίου στην Αθήνα.

Ευθυμιοπούλου Γεωργία, Χάλκινο Μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων,11-14 Οκτωβρίου στο Βόλο.

Καψή Δήμητρα, Χάλκινο Μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα συλλόγων 8-13 Ιανουαρίου στην Αθήνα.

Λιάκα Χρύσα, Χάλκινο Μετάλλιο στο Πανελλήνιο Κύπελλο 14-16 Δεκεμβρίου 2012 στην Αθήνα.

Λίλα Θεοδώρα ,Χρυσό Μετάλλιο στο Πανελλήνιο Κύπελλο 14-16 Δεκεμβρίου 2012 στην Αθήνα, Χρυσό Μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα συλλόγων 8-13 Ιανουαρίου στην Αθήνα.

Παπαβασιλείου Χριστίνα του Κυριάκου, Χάλκινο Μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων 11-14 Οκτωβρίου στο Βόλο.

Παπαβασιλείου Χριστίνα του Περικλή, Χάλκινο Μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων 11-14 Οκτωβρίου στο Βόλο.

Παπαδάτος Γεράσιμος ,Χρυσό Μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων 11-14 Οκτωβρίου στο Βόλο, Χρυσό Μετάλλιο στο Πανελλήνιο Κύπελλο 14-16 Δεκεμβρίου 2012 στην Αθήνα.

Παπαδάτου Κατερίνα, Αργυρό Μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα συλλόγων 8-13 Ιανουαρίου στην Αθήνα.

Χαντζιάρα Μαρία, Χρυσό Μετάλλιο στο Πανελλήνιο Κύπελλο,23-25 Νοεμβρίου στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, Χάλκινο Μετάλλιο στο Πανελλήνιο Κύπελλο dsc 245314-16 Δεκεμβρίου 2012 στην Αθήνα.

   Μερικοί από τους παραπάνω αθλητές και αθλήτριες ανήκουν στο φυτωρίου του Α.Σ. Δόξα Πατρών και πήραν το βάπτισμα του πυρός στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του 2012.Οι διακρίσεις και οι επιβραβεύσεις τους στα πρώτα τους αγωνιστικά βήματα κάνουν φανερό πως ακολουθούν με επιτυχία τα χνάρια δεκάδων πρωταθλητών και πρωταθλητριών του Α.Σ. Δόξα Πατρών οι οποίοι παρευρέθηκαν στην τελετή βράβευσης. Σημειωτέον ότι πάντα ακολουθούν, στηρίζουν και παρίστανται σε όλες τις εκδηλώσεις και τελετές βράβευσης της ομάδας μας.         Συγκεκριμένα οι Αγγελοπούλου Αλεξάνδρα, Λίλα Θεοδώρα , Παπαδάτου Κατερίνα και Καψή Δήμητρα, προσκλήθηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό να παραβρεθούν και να παραλάβουν αυτοπροσώπως τα βραβεία για την πιο πρόσφατή διάκρισή τους την κατάκτηση των δύο Χρυσών, ενός Αργυρού και ενός Χάλκινου Πανευρωπαϊκών Μεταλλίων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συλλόγων που διεξήχθη στην Αθήνα από 8 έως 13 Ιανουαρίου 2013.Οι διακρίσεις αυτές των κοριτσιών ανέβασαν τον Α.Σ. Δόξα Πατρών στην Πρώτη Θέση της Ευρώπης ανάμεσα σε 150 Συλλόγους από 17 χώρες .

Πάντα στο πλευρό τους ο προπονητής της ομάδας Παπαδάτος Ανδρέας σχολίασε: Κλείσαμε την αγωνιστική χρονιά του 2012 με επιτυχίες και ανοίξαμε την καινούρια αγωνιστική χρονιά με ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις!

Για τους αθλητές μας το Ταεκβοντό και ο Σύλλογός μας Α.Σ. Δόξα Πατρών είναι κομμάτι της Ζωής τους. Οι αθλητές μας μέσα από την διαδικασία της προπόνησης και των αγώνων απολαμβάνουν τους καρπούς των κόπων τους δηλαδή τα μετάλλια και τις διακρίσεις αλλά και τις συγκινήσεις που αποφέρει η όλη διαδικασία.